Tianyi fastener mfg Co.,Ltd

Zprávy

Definice a scénáře použití šroubů
Čas vydání: 2024-08-29 16:37:32  Hity: 16

Závora je mechanická část s cylindrický matice se závitovými spojovacími prvky. Do hlavy a šroubu dvou částí třídy spojovacích prvků, je třeba spolupracovat s maticí, která se používá k upevnění spojení dvou částí s průchozím otvorem. Tato forma spojení senazývá šroubové spojení. Jako je matice od šroubu šroubu dolů a může oddělit dvě části, takže šroubové spojení je odnímatelné spojení.

Klasifikace šroubů

Podlenapojení síly lze rozdělitna běžné a vystružené otvory. Podle tvaru hlavy se rozlišují šestihranné hlavy, kulaté hlavy, hranaté hlavy, zápustné hlavy a tak dále. Mezinimi senejčastěji používá šestihranná hlava. Obecně se zápustná hlava používá tam, kdee připojení je vyžadováno.

Podle typu závitu lze zuby rozdělitna hrubé a jemné. Šrouby jsou rozděleny do osmi tříd podle jejich výkonnostní úrovně: 3.6, 4.8, 5.6, 6.8, 8.8, 9.8, 10.9, 12.9. Mezinimi stupeň 8,8nebo vyšší (včetně stupně 8,8) šrouby zníz-uhlíková legovaná ocelnebo střední-uhlíková ocel a teplo-ošetřená, běžně známá jako vysoká-pevnostní šrouby třídy 8,8nebonižší (kromě třídy 8,8) obvykle známé jako obyčejné šrouby.

Aplikace šroubů

Šrouby jsounástroje, které využívají fyziku a matematiku kruhové rotace objektu'snakloněná rovina a tření k postupnému utahování mechanismů artefaktů.

Šrouby jsounepostradatelné v každodenním životě a průmyslové výrobě, což ukazuje široké uplatnění šroubů. Rozsah použití šroubů je elektronické výrobky, mechanické výrobky, digitální výrobky, energetická zařízení a elektromechanické výrobky. Lodě, vozidla, projektyna ochranu vody a dokonce i chemické experimenty se také používají ve šroubu. Každopádně je to hodně míst pro šrouby. Zejména, jako jsou digitální produktynad rámec použití přesných šroubů, DVD, fotoaparáty, brýle, hodiny a hodinky, elektronika a další mikro-šrouby; TV, elektrické výrobky, hudebnínástroje,nábytek a další obecné šrouby; pokud jde o strojírenství, stavebnictví, mosty, použití velkých šroubů, matic; dopravní zařízení, letadla, trolejbusy, automobily a tak dále pro velikost šroubů a použití. Šrouby jsou v průmyslu velmi důležité, dokudna zemi existuje průmysl, je šroub vždy důležitý.

Předchozí: Co jenylonové já-pojistná matice?

další: Co jsou šrouby a jak je vyrobit